Fler avslöjanden om utländsk intervention i Libyen

10 Sep

Som man kunde ha väntat sig har mainstream-media inte rapporterat allt som finns om den utländska imperialistiska interventionen på marken i Libyen. Vi har fått höra att brittiska och franska militära ”specialstyrkor” opererar i Libyen, eventuellt även amerikanska. Men den utländska invasionen är större än så. Ovanstående klipp visar hur NATO-motståndarna erövrat en stridshelikopter från den nederländska marinen, och där visas också vad som uppges vara tillfångatagna nederländska marinsoldater – alltså nederländska elitsoldater – i Libyen. Vi har tidigare hört om trupper från Qatar. Hur omfattande är den utländska invasionen?

Som Defense News rapporterade för några veckor sedan, har statsminister Fredrik Reinfeldt erbjudit sig att skicka svensk militär trupp till Libyen.

Men vänta litet! De utländska trupper som opererat i flera månader i Libyen, gjorde det ju bakom ryggen på sina medborgare, i all hemlighet. Det var ju först sedan media för inte så länge sedan avslöjat detta med bildbevis och allt som några regeringar erkände detta. Kan det också finnas svenska specialstyrkor som opererar illegalt inne i Libyen? Vi vet svenska elitsoldater i Nordic Battlegroup har övat för att sättas in i Libyen. Eller ska vi lita på att Reinfeldt inte är som kollegan Cameron i Storbritannien?

Tillbaka till bloggens huvudsida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: